Sposób przygotowania

wątróbkę podziel na mniejsze kawałki. Obtocz je w mące i posól. Ugotuj ryż w osolonej wodzie. Cebulę pokrój w cienkie paski, podsmaż na rozpuszczonym maśle (2 łyżki). Na drugiej patelni rozpuść resztę masła i usmaż wątróbkę. Na koniec połącz cebulę z wątróbką, wymieszaj, podsmaż chwilkę. Podawaj z pietruszką i ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    wykwinte i proste=)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    wykwinte i proste=)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Ale mam smaczka na tą wątróbkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    wolę takie z ziemniakami:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !