Sposób przygotowania

Do mięsa dodajemy: śmietanę, 1 jajko, pora pokrojonego w kosteczkę, czosnek przez praskę, musztardę, chrzan, oraz do smaku sól, pieprz i majeranek. Wszystko mieszamy na jednolitą masę. Drugie jajko roztrzepujemy z mlekiem. Formujemy kotlety, obtaczamy w mleku z jajkiem i bułce tartej i smażymy na oleju z obu stron. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    fajne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !