Sposób przygotowania

ciasto pokroić w prostokąty i ponakuwać widelcem.posmarować roztrzepanym jajkiem, upiec w piekarniku do zarumienienia w tem. 200 stopni. Budyń ugotować na wodzie ( zamiast mleka użyć wody)i do gorącego wsypać suchą galarerkę, dobrze wymieszać , ostudzić. Utrzeć margarynę z cukrem pudrem dodawając po mału zimny budyń. Masę smarować na upieczone prostokąty i przykryć drugim kawałkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Roksana3

    Wygląda smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szybko i smacznie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajnie urosły
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubie takie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    proste i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Zapominamy o kaloriach i wcinamy
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !