Sposób przygotowania

Ziemniaki umyć, obrać. Każdy ziemniak naciąć w plasterki do połowy. Ułożyć na blasze nakrajana częścią do góry, oprószyć solą, skropić stopionym masłem, wstawić do nagrzanego piekarnika. Gdy się zrumienią, posypać serem wymieszanym z bułką. Ponownie wstawić do piekarnika na kilka minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis godny wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z zerem jeszcze nie jadłem he he

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !