Sposób przygotowania

Kajzerki rozcinamy na pół. Kromki smarujemy masłem. Kładziemy po 2 plasterki kiełbasy. Na to kładziemy plasterki sera i posypujemy ziołami prowansalskimi. Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy. Pieczenie przerywamy, gdy ser zacznie się topić. Podajemy polane ketchupem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie śniadanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetne :)
  • -1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadam takich grzanek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !