Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa mieszanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 szt
fasola biała z puszki 1 szt
groszek konserwowy 1 szt
rosół 2 l
ziemniaki 50 dkg
kiełbasa 2 szt
koncentrat pomidorowy 1 szt
majeranek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
Zasmażka: do smaku
pietruszka zielona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa mieszanka

Do gotowego rosołu dodać opłukane zawartości puszek, pokrojone w kostkę ziemniaki, kiełbasę (też w kostkę), średni słoik koncentratu (lub więcej-zupa ma mieć kolor czerwony) i przyprawy. Gotować do miękkości ziemniaków. Na końcu dodać brązową zasmażkę i natkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata16 11.07.2012 23:20
zapowiada się no to,że to będzie smaczna zupka
gusia1000 19.02.2012 18:31
Dobra.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak