Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowo jajeczna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 300 g
jajko 5 szt
gęsta śmietana 1 łyżka
majonez 4 łyżki
sól, pieprz do smaku
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowo jajeczna

Twaróg wrzucić do miseczki i rozgnieść.
Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę np. siatką.
Szczypiorek pokroić.
Dodać majonez i śmietanę, posolić i popieprzyć i wszystko wymieszać.
Podawać z dowolnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 20.09.2011 23:45
rewelacja
SmacznaPyza 30.01.2011 15:16
też robię podobną, bardzo smaczna!
Smakosz6 27.08.2010 15:50
pycha
caroline1983 11.08.2010 23:21
Bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak