Sposób przygotowania

Grzyby pokroić po czym udusić je na rozgrzanym maśle razem z posiekaną cebulką.
W między czasie jajka roztrzepać z mlekiem, solą oraz pieprzem .
Następnie słoninę pokroić w kostkę i stopić na patelni, wówczas dodać grzyby i wylać jajeczną masę.
Trzymać na ogniu mieszając do momentu, aż jajka się zetną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna taka jajecznica

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !