Sposób przygotowania

Rozmrożone filety przekroić wzdłuż na połówki, zawinąć i spiąć wykałaczką. 150 ml wody,wino,ziarna pieprzu, 4 łyżki musztardy, 2 łyżki octu, sól i pieprz do smaku zagotować w garnku, dorzucić ruloniki soli i podgrzewać delikatnie przez 5 minut. Ostudzić.
SOS:
Posiekane koperek i natka, śmietana (gęsta), oliwa, 1 łyżka musztardy, 2 łyżki octu i żółtko wymieszać i przyprawić do smaku.
PODANIE:
Na półmisku wyłożyć sos, na nim odsączone karczochy, plasterki obranych pomidorów, a na wierzch odsączone z marynaty ruloniki z soli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    smaczne filety (:

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !