Sposób przygotowania

Mąkę przesiać z sodą, dodać miód, przyprawy korzenne, cukier puder, tłuszcz oraz jajko. Zagnieść ciasto, rozwałkować do grubości pół centymetra. Wykrawać foremkami różne kształty, układać na blasze i piec w piekarniku w temperaturze 175 stopni około 10 minut. Ostudzone ciasteczka dekorujemy według własnego uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    cudne wyszły
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    na pewno pyszne, uwielbiam pierniczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    rewelacja!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha,lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ?wietne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    na swieta tkie musza byc
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie pierniczki nie tylko w święta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !