Sposób przygotowania

Bakłażana myjemy,wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy około 20 minut.Wyjmujemy i odstawiamy do ostygnięcia.Cebulę obieramy,siekamy i lekko oprószamy solą i pieprzem.Seler naciowy myjemy,oczyszczamy z włókien,kroimy i łączymy z cebulą.Bakłażan przecinamy na pół,wybieramy łyżką miąższ i razem z cebula i selerem miksujemy na gładką masę.Rozmaryn myjemy,osuszamy i posiekany dodajemy do pasty.Mieszamy,schładzamy i podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    genialna
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny pomysł.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takiej nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robiłam ja do grilla i jest super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !