Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

watrobka drobiowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka z kurczaka 1 kg
mąka 10 g
cebula biała 2 szt
sól i pieprz 1 lyz
olej do smażenia 0,4 litr
woda letnia 1 szkl
buraki ćwikłowe 1 sloik

Przepis i sposób przygotowania na: watrobka drobiowa

umyj watrobke, optocz w mace smaz az sie lekko zrumieni, dodaj cebule pocieta w paski, dus, potem dolej szklanke wody i dus, mozesz zagescic maka, ale potem stwardnieje sos, podawaj z ziemniakami i buraczkami,

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 12.04.2013 10:14
bardzo lubię!
Betka 12.04.2013 10:12
mmmmmmm smaczna;)
noculos 24.07.2010 11:37
Bardzo lubię taka watróbkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak