Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miodowa kiszona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 40 dag
cebula 1/2 mała
olej rzepakowy 2-3 łyżki
pieprz
miód prawdziwy

Przepis i sposób przygotowania na: Miodowa kiszona

Kiszoną kapustę odciskamy z nadmiaru wody (nie kroimy na mniejsze kawałki). Cebulę obieramy z łupinek i kroimy w drobną kostkę, dodajemy do kapusty. Wlewamy olej, doprawiamy kapustę do smaku miodem i świeżo mielonym pieprzem, dokładnie mieszamy. Podajemy jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 01.02.2012 17:54
Ja też.
pacpaw 04.01.2012 20:15
fajny pomysł z tym miodem, muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak