Sposób przygotowania

Płaty śledziowe zalewamy zimną wodą i odstawiamy na około godzinkę.Odcedzamy i kroimy na małe kawałki.Przygotowujemy bardzo gęste ciasto naleśnikowe,doprawiamy pieprzem i ewentualnie odrobiną soli(śledzie i tak są słone!).Każdy kawałek maczamy w cieście i wkładamy na rozgrzany tłuszcz.Smażymy na złoto z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    fajny sposób na pysznego śledzia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne sledzie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kucharz11

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !