Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa czosnkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

migdały obrane 2 łyżki
okruszki świeżej bułki 7 łyżek
czosnek 3 szt
oliwa 3 łyżki
winogrona białe 25 dkg
melon 25 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa czosnkowa

W robocie kuchennym rozdrabniamy okruszki świeżej bułki, 3 ząbki czosnku, obrane migdały. Dolewamy trochę wody i oliwę. Mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy przekrojone na pół winogrona bez pestek (wyjąć) i kawałki melona. Mocno schładzamy i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata16 05.07.2012 03:10
dobra (:
gusia1000 09.02.2012 11:52
Fajna zupa do zrobienia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak