Sposób przygotowania

Grzybki namaczamy na noc w sporej ilości wody.Na drugi dzień gotujemy z dodatkiem soli,pieprzu i ewentualnie warzywnej kostki rosołowej.Odcedzamy,wywar koniecznie trzeba zostawić na przepyszną zupkę grzybową.Grzybki studzimy,każdy osobno dokładnie obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.My uwielbiamy,polecam:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    też takie robię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    U mnie też takie grzyby maja wzięcie:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Pyszne są te grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !