Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser pianowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 2 szt
cukier puder 2 łyżki
czekolada gorzka do smaku
cukier kryształ 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: deser pianowy

Gotujemy 2 l wody z cukrem kryszt. Ubite białka z pudrem wkładamy do gotującej się wody ukształtowane na małe kluski. Wyłączamy palnik i odstawiamy na 5 minut. Odcedzamy i układamy na talerzykach do ostygnięcia. podajemy posypane tartą czekoladą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata16 05.07.2012 03:08
pychotka (:
gusia1000 09.02.2012 11:50
Nic, tylko taki robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak