Sposób przygotowania

Cebulkę drobno posiekać i podsmażyć na oleju. Jajka pokroić w kosteczkę, doprawić, dodać cebulkę, starty ser, jajko, szczypiorek oraz tyle bułki tartej, by łatwo można uformować kotleciki. Obtoczyć w bułce tartej, usmażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    oj joj joj :) ładnie wygląda :) a smakuje na pewno jeszcze lepiej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    muszą być pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wyglądają pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super te kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !