Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pora, pieczarek i kukurydy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

por (biała część) 1 szt
kukurydza w puszce 1 szt
pieczarki 6 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pora, pieczarek i kukurydy

Pory kroimy w cienkie paseczki. Pieczarki kroimy w plasterki i od razu skrapiamy sokiem z cytryny, żeby nie ściemniały. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku i dodajemy kukurydzę i majonez. Całość mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 22.03.2012 20:35
co za połączenie- fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak