Sposób przygotowania

Pokrojony ogon gotujemy do miękkości z dodatkiem kostki warzywnej. W garnku złocimy cebulę na oliwie, dodajemy cieniutkie plastry ogórka, miód, curry, paprykę i koncentrat pomidorowy. Dolewamy 1,5 l wywaru z ogona i jego samego. Zagotować, zgasić płomień i dolać wino. można zagęścić śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Łał, nie jadłam takiej.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    uwielbiam ją
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam zupę ogonową
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    dawno nie jad?am pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !