Sposób przygotowania

1. Ciasto: Ze składników zagnieść ciasto, upiec 3 placki na blasze o wym. 24x28cm. Ostudzić.
2. Krem I: Mleko z cukrami zagotować, dodać masło oraz rozrobione budynie. Ostudzić. Ciepły budyń wyłożyć na jeden zimny placek, przykryć drugim.
3. Krem II: Masło utrzeć z chałwą. Masę wyłożyć na ciasto, przykryć 3 blatem. Polać polewą czekoladową. Schłodzić, pokroić na porcje.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pychotki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    slicznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Roksana3

    Mniam pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    W moim guście są te przekładane kremem ciastka, a że krem z chałwą to gwarancja wyśmienitego smaku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    miodowe ...bardzo lubię
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    o. z chałwą, to lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale one piękne, aż szkoda jeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczne musiały być.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !