Sposób przygotowania

Mięso, grzyby i cebulę pokroić w kostkę. Mięso doprawić i podsmażyć. Do dużego garnka wlać trochę oleju i wrzucić mięso, grzyby i cebulę. Zagotować i piec ok. 1 1/2 godz. na wolnym ogniu. Jak się ładnie upraży to dodać ketchup i paprykę, doprawić. Zaciągnąć mąką z wodą.

Można też wziąć 1/2 kg wołowiny i 1/2 kg karkówki wieprzowej - to taka tańsza, ale równie smaczna wersja:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wygląda \"ciekawie\"...:)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ja też:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wspaniały !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie potrawy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    To jest coś dla mnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !