Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowe serduszka

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały 30 dag
mąka 30 dag
margaryna 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Serowe serduszka

Na stolnicę przesiać przez sito mąkę. Następnie dodać do niej margarynę i posiekać nożem. Do tak posiekanej mąki z margaryną dodać ser biały. Wyrobić ciasto. Rozwałkować na grubość ok. 3 mm. Wykrawać serduszka. Piec na złoty kolor w 180 st. Po upieczeniu wyjąć i posypać pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 11.02.2012 14:55
na Walentynki idealne :D
magduś83 04.01.2012 21:53
pycha:)
Emilia22 04.01.2012 18:39
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak