Sposób przygotowania

Pokrojony na niewielkie kawałki bekon podsmażyć w garnku na skwarki. Po ich wyjęciu wrzucić na tłuszcz posiekaną cebulę i czosnek, podsmażyć. Dosypać mąki i wymieszać. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać i pokroić. Dodać do garnka z cebulą i dolać wywar. Gotować pod przykryciem około 15 minut. przetrzeć przez sito. Podawać ze śmietaną i posypane koperkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    wyśmienita (:

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !