Sposób przygotowania

Miód z cukrem pudrem wymieszać w rondelku i razem z masłem stopić na parze. Stopiony dać do ostudzenia. Następnie dodać jajko, mąkę, rum i kakao. Wyrobić ciasto. Rozwałkować ciasto na grubość ok. 3 mm. Wykrawać ciastka. Układać na brytfannie wysmarowanej masłem. Następnie ciasteczka namoczyć niewielką ilością rozmąconego jajka. Posypać wiórkami kokosowymi. Piec ok. 20 minut w 200 st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    super bardzo mi sie podobają =)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    smaczne wlasnie dzis zrobilam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre do chrupania...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !