Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na patelni podsmażam pokrojonego w kostkę kurczaka i cebulę. Następnie dodaję do tego rozrobiony w szklance wody bulion rosołowy i dalej podsmażam.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Lubię tak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo fajna propozycja na obiad albo kolację:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam chińskie dania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ilona15

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    zdecydowanie moje smaki, mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    po prostu poezja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    tez lubie takie jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna43

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    piszesz o mieszance mrożonej a na patelni świeże warzywa m.in. ogórek... czy grzyby mun wcześniej moczysz, gotujesz? jeśli tak to ile czasu?
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    Mrożone warzywa to marchewka i fasolka, natomiast ogórek papryka i cebula są świeże. Grzyby MUN zalewam wrzątkiem i moczę przez 20 minut, następnie płuczę i gotuję 10 minut.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to danie jest pyszne bo z grzybkami mun-bardzo je lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne danie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczny kurczaczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ale pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny obiadzik
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne danie :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    coś pysznego, uwielbiam grzyby mun

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !