Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w mundurkach w lekko osolonej wodzie tak około 15 minut. Cebulę obieramy i kroimy w krążki. Szynkę kroimy na kawałki. Kapustę myjemy i szatkujemy na drobno. Ugotowane ziemniaki obieramy i kroimy na większe kawałki. Wszystkie składniki ze sobą łączymy, polewamy oliwą i doprawiamy do smaku wg własnego uznania. Mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    warto spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    warto spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra sałatka
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !