Sposób przygotowania

Galaretki rozpuszczamy w 1/2 ilosci wody i chlodzimy.
Zelatyne rozpuszczamy i chlodzimy.
Przygotowujemy naczynie w ktorym bedzie deser.
Pierwsze mleko ubijamy na puszysta mase z galaretka cytrynowa, wylewamy do naczynia. Czekamy az zastygnie.
Drugie mleko ubijamy na puszysta mase z galaretka wisniowa, wylewamy do naczynia. Czekamy az zastygnie.
Rozpuszczamy jedna czekolade w kilku lyzkach mleka i letnia wylewamy na warstwy ptasiego mleczka/
Trzecie mleko ubijamy na puszysta mase z galaretka brzoskwiniowa,wylewamy do naczynia. Czekamy az zastygnie.
Czwarte mleko ubijamy z zelatyna i cukrem oraz wiorkami, wylewamy do naczynia. Czekamy az zastygnie.
Rozpuszczamy czekolade w kilku lyzkach mleka i letnia wylewamy na warstwy ptasiego mleczka.

Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    bogato i pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !