Sposób przygotowania

herbatniki rozkładamy na blachę na całość, na to kładziemy krem karpatka wcześniej zrobiony. na krem układamy znowu warstwę herbatników i na nie kładziemy rozsmarowane mleko skondensowane o smaku krówki, następnie znów układamy warstwę herbatników i na nie kładziemy śmietanę ubita na sztywno z fix śmietan oraz z cukrem waniliowym. wkładamy do lodówki i jemy na drugi dzień. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione ciacho
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !