Sposób przygotowania

Masło z cukrem rozpuścić - pogotować chwile, lekko przestudzić. Wsypać sucha galaretkę, dodać śmietanę i jajko - wymieszać. Pogotować przez chwilę, po czym zmniejszyć ogień i potrzymać na gazie przez ok 8 minut. Wystudzić. W przypadku użycia 2-óch różnych galaretek masło rozpuścić z cukrem, dodać śmietanę i jajko - po czym podzielić to na dwie części i do każdej osobno dodać inną galaretkę. Zimną masą smarować wafle. Pokroić. Można polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajna slodka przekaska
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !