Sposób przygotowania

Mięso mielone podsmażamy na rozgrzanyn oleju
Pieczarki kroimy w kostkę
Groszek odsadzamy i dorzucamy po 5 minutach do mięsa mielonego razem z pieczarkami
Kroimy w paskki wędline i dorzucamy doreszty
Na koniec dodajemy ogórka pokrojonego w kostkę . Przyprawiamy-zioła prowansalskie, sól, pieprz, papryka

Z papryki obcianmy wierzch, usuwamy gniazda nasienne i płuczemy Gotowy farsz nakladamy do papryki, przykrywamy ją i pieczemy w piekarniku ok 20 minut

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to coś dla mnie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    też takie robię
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    moje ulubione danie
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    moje ulubione danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    uwielbiam takie cos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetne nadzienie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    mi tez sie podob

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !