Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 4 szt
masło 100 gram
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowe

Czosnek przetrzeć przez maszynkę i dodać do masła - całość zmiksować na gładką masę, po czym doprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Gotowe uformować w osełkę i zawinąć w papier spożywczy i odstawić do lodówki. Świetne do kanapek lub do zapiekania z bagietką w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 13.02.2012 16:10
extra :)
Karmel 12.02.2012 21:31
wyśmienite
Robert10 12.02.2012 12:35
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak