Sposób przygotowania

Makaron ugotować w posolonej wodzie, odcedzić i przełożyć do garnka. Pieczarki pokroić i podsmażyć na połowie masła. Kiełbasę lub parówki pokroić w kostkę, podsmażyć na reszcie masła, następnie dodać do makaronu, wbić roztrzepane jajka, doprawić solą, pieprzem i natką. Danie jest gotowe gdy jajka zetną się całkowicie. Podawać z surówką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika190

    ok:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    fajny frykas na drugie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Lubię makarony w zasadzie ze wszystkim.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    dla mnie bomba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    łatwe i tanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny pomysł na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !