Sposób przygotowania

wołowinę zalać 3 litrami zimnej wody posolić gotować na małym ogniu,wywar szumować ,po 20 minutach do wołowiny dodać kurę i warzywa,gotować aż mięso będzie miękkie.Mięso wyjąć ,wywar przededzić ,dodać rodzynki ,trochę tymianku.Doprawić solą i pieprzem.Gotować chwile aż rodzynki napęcznieją..Rosół podawać z makaronem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja te? w takiej wersji nie jad?am.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawy pomysł, i nawet bym nie pomyślała że można z rodzynkami....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    nie odważyłabym się tego zrobić... nie z rodzynkami..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    nie odważyłabym się tego zrobić... nie z rodzynkami..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !