Sposób przygotowania

Ser żółty kroimy w kostkę, polędwicę również. Pieczarki i ogórki odsączamy z zalewy, po czym ogórki kroimy w kostkę, papryke czerwoną również. Papryka zielona i pomidor bedą nam służyć jako podstawy do \"wbijania\" koreczków. Pokrojone składniki dowolnie nakłuwamy na wykałaczki. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajne kolorowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja bym to jeszcze spróbowała zrobić to np. z krakowską suchą
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fsssajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nic tylko balować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !