Sposób przygotowania

Szpinak należy lekko podsmażyć na łyżce masła mieszając od czasu do czasu. Do lekko podsmażonego szpinaku należy dodać sól i pieprz i ponownie zamieszać. Podlać to wszystko gotowym bulionem (może być z kostki) i gotować. W tym czasie wymieszać mąkę ze śmietaną i dodać do szpinaku. Całość zagotować - sos powinien ładnie zgęstnieć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    moja babcia tak robiła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !