Sposób przygotowania

Orzechy podprażyć na suchej patelni, wymieszać z herbatnikami i migdałami.Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać szczyptę cynamonu, wsypać herbatniki z dodatkami. Wlać śmietanę i dokładnie wymieszać. Masę odstawić na godzinę w chłodne miejsce by przestygła. Łyżką nabierać w miarę równe porcje i formować kulki. Każdą obtaczać w kakao.
Schłodzić!

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>pyszne</b>
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    fajowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !