Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy .Odcedzamy .Szpinak podsmażamy na maśle .doprawiamy do smaku sola i wyciśniętym czosnkiem .Wykładamy makaron na niego podsmażony szpinak .dekorujemy pokrojonym serem feta.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Podajemy ciepłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    apetyczne!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>super apetyczne</b>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !