Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Razowy makaron z szpinakiem i serem feta

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makron razowy 1 szkl
szpinak mrożony 1/2 opakowania
czosnek 1 ząbek
sól
masło
ser feta

Przepis i sposób przygotowania na: Razowy makaron z szpinakiem i serem feta

Makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy .Odcedzamy .Szpinak podsmażamy na maśle .doprawiamy do smaku sola i wyciśniętym czosnkiem .Wykładamy makaron na niego podsmażony szpinak .dekorujemy pokrojonym serem feta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 04.01.2012 10:08
super apetyczne
Kas2 04.01.2012 09:32
apetyczne!
iwa643 04.01.2012 07:49
Podajemy ciepłe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak