Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kuskus z jajkiem pod sosem francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kuskus 1 szkl
jajko 3 szt
czarne oliwki 6 szt
Musztarda francuska Prymat 3 łyżki
oliwa
kostka rosołowa

Przepis i sposób przygotowania na: Kuskus z jajkiem pod sosem francuskim

Do Kuskusa kruszymy 1/2 kostki bulionowej i zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 10 min. Mieszamy i studzimy . Ugotowane jajka kroimy w kostkę .Oliwki kroimy w plasterki . Do musztardy dodajemy oliwę mieszamy i nakładamy na sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 04.01.2012 06:53
Sos mieszamy przed podaniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak