Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Schab dokładnie myjemy, osuszamy. Ostrym nożem przez całą długość mięsa wycinamy dwa większe otwory i kilka (4-5) mniejszych. W większe otwory wkładamy śliwki kalifornijskie, a w mniejsze żurawinę.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ładnie wygląda i pewnie równie dobrze smakuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    To prawda, jest pyszny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Mocno nadziany. I bardzo dobrze. Wygląda apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nieźle te śliwki upakowałaś :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    mniammm ale pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !