Sposób przygotowania

Kapustę pekińską pokroić na małe kawałki, ogórka w małą kostkę, paprykę oczyścić z gniazd nasiennych oraz pokroić na kawałki wraz z pomidorem, cebulę obrać posiekać na drobno. Wszystkie składniki połączyć ze sobą doprawić do smaku sola oraz pieprzem, posypać posiekanym szczypiorkiem i całość wymieszać. surówkę podaję razem z kartoflami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię taką !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warto spróbować :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    uwielbiam taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, ciekawa, takiej jeszcze nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !