Sposób przygotowania

Cebullkę należy obrać,pokroić w paseczki- cienkie. Olej wlewamy na patenie i dodajemy cebulkę i smażymy do momentu az będą miekkie.Następnied dodajemy koncentrat pomidorowy , mieszamy a pozniej dodajemy musimy dodać liście laurowe, a także ziela angielskie, W dalszej kolejnosci wlewamy miód, rodzynki dodajemy na sam koniec.Mieszamy wszystko by uzuskac jednolita masę. Smażymy 5-7 minut, oczywiście mieszamy. Na sam koniec odstwiamy je by się wystudziły. GDy będzie już wystudzony dodajemy sok z cytryny -1/2 sztuki.

Jeżeli chodzi o śledzie wylewamy z nich olej, a płaty kroimy w paski i zalewamy sosem i mieszamy. CHłodizmy w lodówce tak około 4 godizn by pzresżły słodziutkim smakiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    No no .
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    takich jeszcze nie jakdłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    odważne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny pomysł, takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !