Sposób przygotowania

Do kieliszka wrzucamy lód w kostkach (może być też kruszony). Odmierzamy 50 ml likieru pomarańczowego cointreau i wlewamy na dno. Kieliszek dopełniamy fantą pomarańczową. Na koniec wlewamy odmierzoną ilość syropu z granatów (grenadiny) który w efektowny sposób opadnie na dno i sprawi że nasz napój będzie wyglądał tęczowo i apetycznie.

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>ten likier pomarańczowy jest extra, z fantą na pewno pycha</b>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    jakie ładne kolorki!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mocne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !