Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kajzerki zapiekane z parówkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerka 2 sztuki
parówki cienkie 2 sztuki
cebula 1/4 sztuki
żółty ser 5 dag
masło do posmarowania
ketchup wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Kajzerki zapiekane z parówkami

Kajzerki przekroić na połowy. Posmarować cienko masłem i ketchupem. Parówki obrać z osłonek i pokroić na plasterki. Cebulę obrać i drobno posiekać. Na posmarowane bułki nakładać bułki i posypać cebulą. Zasypać startym żółtym serem. Zapiekać do rozpuszczenia sera.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 01.02.2013 08:54
fajne:)
Natalia37
Natalia37 03.01.2012 18:03
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak