Sposób przygotowania

Agrest musimy umyć i obrać z ogonków i szypułek i zmiksować blenderem.Przełożyć do słoika dodać reszte składniki,wymieszać.Przykryć i odstawić w chłodne miejsce na co najmniej 5 miesięcy.Po tym czasie przefiltrować przez gazę lub filtr do kawy.Rozlać do butelek lub słoików i szczelnie zakręcić. Ponownie odstawić na 2-3 miesiące wtedy nabierze mocnego aromatu. Wódka musi być 70 %.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    długo musi leżakować,
  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    coś nowego ,muszę wypróbować ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Daj spróbować kieliszeczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nigdy nie robiłam, ciekawa.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    za póżno trafiłam na Twój przepis:(
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a ja w ogóle agrestu nie mam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !