Sposób przygotowania

Cukinie umyć, zetrzeć na tarce do jarzyn. Cebule pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle. Gdy się lekko zarumieni, dodać cukinię, przyprawę KUCHAREK i smażyć, aż płyn wyparuje. Dodać natkę, wymieszać i podawać jako dodatek do drobiu oraz ryb.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    uwielbiam cukinię
  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe jak smakują
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !