Sposób przygotowania

Kawałki fileta z łososia i pstrąga gotujemy w wodzie z obranymi warzywami : marchewka, pietruszka i seler. Dodojemy do wywwaru kostkę rosołową. Gotujemy około 30 minut. W osobnym rondelku gotujemy jajka na twardo. Ugotowane kawałki rybki układamy na talerzyku. W małej ilości wywaru rozpuszczamy żelatynę i mieszamy z 2-3 szklankami wywaru. Następnie, studzimy nasz wywar. Talerz z rybką dekorujemy warzywami. Gdy leciutko zacznie nam tężeć wywar zalewamy nim rybkę. Chłodzimy w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prezentują się wspaniale.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !