Sposób przygotowania

Bułkę przekroić na dwie kromki (najlepiej pieczywo ciemne), posmarować masełkiem.
Ściąć dwa cienkie plastry z cukini i na minutkę zanurzyć we wrzątku.
Ser doprawić solą i pieprzem, dodać koperek.
Położyć na plastrach cukini i zwinąć ślimaczki, usztywnić wykałaczką.

SMACZNEGO!!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    dla niejadka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    no nieżle
  • -1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    dziękuje, miło mi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    bardzo efektowne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    hehe inwencja twórcza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ślicznie się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    super wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    świetne:)) zwłaszcza dla dzieci...
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo apetycznie wygladają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    fajne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo pomysłowe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    wyglądają smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Uroczo wyglądają;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !