Sposób przygotowania

Orzechy obieramy z łupinek i siekamy na małe kawałki. Na rozgrzanej patelni z dodatkiem masła smażymy wymieszane orzechy z bułką i miodem, najlepiej do czasu, aż nabiorą ładnego złotego koloru. Sos dobrze smakuje z kluskami lub pierogami na słodko. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy sos :) zastanawiam się, do czego jeszcze bedzie pasował - może do odpowiednio upieczonej na grillu piersi z kurczaka takiej delikatnej?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    można spróbować z kurczakiem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    na pewno jest pyszny i słodki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takiego jeszcze nie robiłam, ale przepis jest bardzo zachęcający
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetyczny sosik...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny sos,dla mnie nowość
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny sos
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    muszę wypróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !