Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwałkowywujemy, na tak rozwałkowane ciasto kładziemy kawałęczek boczku ( ja go wcześniej lekko podmażyłam i wystudzone położyłam), ser żółty starty na trace/ badz ukrojony okrągly serem posypujemy wierzch ciasteczka.Zwijamy w rulonik i kroimy :) Pieczemy w piekarniku. Szybka przekąska, za to bardzo dobra, Serdecznie polecam wyprobowac. pieczemy około 10-15 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    szybkie i wygląda zachęcająco, wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    świetny pomysł
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super 1
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    tez takie robie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !